Wat te doen?

Steden

Acqui Terme, Genua, Milaan, Turijn en Asti zijn goed te bereiken met eigen vervoer of met het openbaar vervoer.

Wijn

Wijn proeven of kopen. Wij kennen veel wijnhuizen en kleinschalige wijnboeren. We informeren u graag over de diverse mogelijkheden in onze omgeving.

Natuur

Wandelen en zwemmen. Van lichte wandelingen tot flinke tochten door de natuur. Zwemmen in beekjes en rivieren. U kunt genieten van alle mooie natuur in de directe omgeving.

Actief

Fietsen, paardrijden, schilderen of golfen op een van de vele golfbanen bij ons in de buurt. In Acqui Terme kunnen E-bike’s gehuurd worden voor een fietstocht in de omgeving . Wij geven u graag alle informatie.

Markten

Middeleeuwse markten, boeren markten, antiek markten… Iedere week is er wel iets te doen in de buurt.

Riviera

Als je ergens vrolijk van zult worden, dan is het wel van de kleurrijke kustregio in Italië die loopt van Toscane tot Frankrijk. De Bloemenrivièra is de kust van Italië tussen Genua en Monaco. Langs deze gehele kust vind je schilderachtige kustplaatsjes, de één nog mooier dan de ander. Cinque Terre, maar ook mooie plaatsjes dichterbij zoals Noli of Varigoti. Hoe fraai is het om te wandelen over een tot wandelpad omgebouwde spoorlijn langs de kust tussen Varazze en Cogoleto.

Kasteeldorpjes

Vlakbij ons in de buurt liggen de charmante kasteeldorpjes. Trisobbio, Cremolino, Morsasco.

Niksen,

Ont-moeten, niks moet, niksen mag is ons motto